Pe langa farmecul lor, aceste destinatii europene sunt numite zone sigure pentru turisti – au implementat protocoale stricte privind igiena in spatii de cazare, restaurante, magazine si masuri privind distantarea sociala. Aceste destinatii beneficiaza, de asemenea, de spitale cu un numar mai mare de paturi per locuitor decat majoritatea tarilor europene.

  • Braga, Portugalia

Asa-numita Roma portugheza este cea mai buna destinatie europeana pentru 2021.  Braga are ceva de oferit fiecaruia. Este, de asemenea, o destinatie obligatorie pentru gurmanzi, dar si pentru dependentii de cumparaturi. Braga este o destinatie indispensabila pentru spiritualitate, avand biserici somptuoase, manastiri si altare.

De asemenea, incredibil de romantic, Braga este unul dintre cele mai fericite orase din Europa si printre cele cu cea mai buna calitate a vietii din lume. Aici, turistii cu siguranta vor uita de Covid. Braga a fost recunoscuta de OCDE pentru raspunsul rapid si inovator al autoritatilor de a opri epidemia prin protejarea celor mai vulnerabili.

  • Cavtat, Croatia

Anul acesta Cavtat se afla din nou in lista de dorinte a celor mai bune destinatii din Europa. Amestec de soare, mare, gastronomie, natura, cultura, relaxare, Cavtat este exact ceea ce turistii au nevoie in 2021.

Pitorescul oras fermecator Cavtat este probabil cel mai faimos loc din regiunea Konavle si este situat la doar 18 km de Dubrovnik. Secretul sau este centrul vechi al orasului, care ascunde numeroase cafenele si restaurante minunate. Are o faleza uimitoare plina cu palmieri ce seamana foarte mult cu Saint Tropez.

  • Sibiu, Romania

Sibiul este probabil unul dintre cele mai frumoase orase din Romania si una dintre cele mai bune destinatii din Europa. Sibiul este situat in inima celebrei si frumoasei provincii istorice a Transilvaniei. Este o combinatie minunata intre istorie si spiritul vibrant al unui oras modern european.

Capitala europeana a culturii in urma cu cativa ani, Sibiul este, de asemenea, o destinatie de prima alegere pentru bucatari, deoarece Sibiul este singurul oras din Romania care a primit 3 stele Michelin.

Acest oras fermecator va atrage atat familiile, cat si pasionatii de istorie, iubitorii de arhitectura, instagramerii, gurmanzii si fanii cumparaturilor. Este sublim primavara si vara, magic de Craciun, cu piata sa, care este probabil una dintre cele mai frumoase din Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here