De la o anumita varsta, fetitele incep sa isi dezvolte anumite pasiuni, sa aiba preferinte, sa isi faca prieteni sau prietene cu care sa se joace. In general, dupa varsta de 4-5 ani, fetitele incep sa se joace cu LEGO, pe langa papusele si animalele din plus.

Copiii cresc iubind jocurile LEGO, adora sa puna caramizile una peste alta, sa creeze cele mai frumoase povesti, sa isi puna imaginatia si mintea la contributie. Fetele invata lucruri noi manuind piesele LEGO, nu se plictisesc, iar daca mai au si o prietena de joaca, cu siguranta distractia va fi una pe cinste! LEGO descatuseaza creativitatea si, de regula, reflecta realitatea. Fetitele de 4 pana la 8-9 ani au pasiuni comune, multe dintre ele prefera desenele cu ponei si joaca de-a “familia”. Iar seturile LEGO moderne le permit sa isi creeze propriile povesti si sa aiba experiente de joaca cu adevarat grozave.

Seturile LEGO cumparate o data garanteaza cativa ani de distractie, acestea nu imbatranesc decat atunci cand copiii cresc si isi gasesc alte preocupari.

Cele mai interesante jocuri LEGO DUPLO disponibile la momentul actual sunt:

  1. LEGO DUPLO Grajdul poneilor. Acest minunat adapost pentru ponei este o alegere inspirata a parintilor ai caror copii se incadreaza in categoria de varsta 2-5 ani, sunt pasionati de ponei si isi manifesta interesul fata de cresterea animalelor. Aceasta constructie este usor de imbinat si permite realizarea sugestiei prezentata pe ambalaj sau proiectarea unei alte constructii. Acest set stimuleaza creativitatea copiilor si invita la discutii importante despre animale la ferma si cresterea lor, despre originea alimentelor de zi cu zi, despre unelte si o alimentatie echilibrata si sanatoasa.
  2. LEGO DUPLO Casa familiei. Setul Casa Familiei este potrivit copiilor cu varsta cuprinsa intre 2-5 ani, incluzand figurine precum mama, tata si fiica lor, dar si elemente de decor care sunt cat mai aproape de realitate, de la patutul copilului pana la ursuletul de plus, vasul de toaleta si oglinda pana la paharul cu periute si cuptorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here