Datorita pretului avantajos si al caracteristicilor bune, modelele de calculatoare refurbished sunt din ce in ce mai cautate de catre cumparatori de toate categoriile sociale. Investitia intr-un calculator nou nu mai este justificata, de aceea exista site-uri care vand dispozitive second hand mult mai ieftine si la fel de bune si de puternice ca si cele noi.

Costurile reduse ale unui dispozitiv second hand si calitatea superioara, determina ca oferta unui magazin de specialitate cum este It-Sh.ro, sa fie de interes.

Achizitia calculatoarelor second hand – avantaje si beneficii

Pentru ca modelele de calculatoare second hand sunt tot mai disponibile in mediul online, dar si in magazinele fizice, din ce in ce mai multi cumparatori aleg aceasta varianta. Primul avantaj si cel mai important care sustine achizitionarea de computere la mana a doua consta in pret.

Exista o certitudine care garanteaza ca prin achizitia de calculatoare second hand se poate obtine un profit de peste 50%. Mai mult de atat, optiunile de pe piata second hand sunt numeroase, calculatoarele putand fi alese in functie de marca, design sau de performante.

Atat pentru folosirea lor acasa, cat si la birou, dispozitivele second hand sunt varianta ideala! De regula, cei care opteaza pentru echipamentele second hand au bugete destul de restranse si le cunosc celelalte avantaje, dincolo de pret:

  • oportunitatea de a gasi un computer puternic la un pret foarte mic;
  • oportunitatea de a investi intr-un computer gata configurat si pregatit pentru utilizare;
  • oportunitatea de a gasi accesorii si piese foarte ieftine;
  • oportunitatea de a investi intr-un produs ieftin si cu garantie.

Calculatoare refurbished | Calculatoare second hand | It-Sh.ro

calculatoare refurbished

In ceea ce priveste dezavantajele acestei achizitii, acestea sunt infime si pot consta in urmatoarele aspecte:

  • cei care fac o asemenea achizitie trebuie sa aiba cunostinte IT pentru a putea evalua performanta computerului la mana a doua pe care doresc sa il cumpere;
  • cei care cumpara un computer SH trebuie sa se astepte la o durata de viata mai scurta decat a unui computer nou.

Achizitionarea unui calculator second hand poate fi o buna investitie daca se achizitioneaza un computer complet si gata configurat, puternic si dintr-un magazin de profil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here