Moda cartilor biografice a prins foarte bine in ultimii ani datorita apetitului tot mai mare al cititorilor de a afla detalii picante si nestiute din viata celebritatilor de peste ocean.

De la personalitati politice si pana la actrite sau oamenii de afaceri, tot au incercat sa isi asterne gandurile in incercarea de a face putina lumina in cazul anumitor evenimente. Biografiile intra categoric in categoria carti de citit.

Topul celor mai interesante carti biografice

Cine nu o cunoaste pe celebra Coco Chanel? Cine nu a auzit cel putin odata in viata despre aceasta figura marcanta a modei? Desi a fost o femeie in vazul tuturor au circulat o multime de neadevaruri despre viata creatoarei.

Edmonde Charles-Roux, fost editor al revistei de moda Elle reuseste sa o ilustreze pe Coco Chanel intr-o alta lumina punand accent pe evenimentele marcante ale vietii sale. Romanul poate fi cumparat direct de la anticariatul Printre Carti si poate reprezenta un cadou ideal pentru o pasionata de fashion.

Cuplul Michell – Barack Obama au fost printre cei mai indragiti de la Casa Alba. De-a lungul mandatului acesta au castigat un capital masiv de imagine fiind preferatii oamenilor din jur.

Anticariat Printre Carti | Carti de citit | PrintreCarti.ro

 carti de citit

Odata cu retragerea de la Casa Alba cei doi au considerat ca a sosit momentul sa spuna povestea din spatele usilor inchise. Cartile puncteaza nu doar viata publica a cuplului, ci si intamplarile din copilarile, totul fiind redat in stilul lor caracteristic.

Sophia Loren este fara doar si poate una dintre cele mai indragite actrite din cetatea filmului. Rolurile sale emblematice au transformat-o intr-un reper fiind in acelasi timp si de o frumusete rapitoare. Anii au trecut, iar Sophia Loren a reusit sa ramana conectata cu spectacorii.

In autobiografia Ieri, azi, maine. Viata mea, actrita face o trece in revista a celor mai mari bucuri, dar si necazuri. Lacrimile si suferintele nu sunt vizibile pe covorul rosul sau pe coperta unei reviste, insa acestea exista chiar si viata celor mai mari staruri de cinema. Fanii actritei pot comanda cartea de pe site-ul PrintreCarti.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here