Dragostea nu este de vanzare, dar exista o categorie de carti ieftine cu adresa virtuala PrintreCarti de dragoste care vor readuce cititorilor nu numai pasiunea pentru citit, ci si dorinta de a se (re)indragosti. Din biblioteca cititorilor romantici nu trebuie sa lipseasca o serie de romane de dragoste care ii aduc pe culmile bucuriei, tristetii, suspansului, care le arata cum trebuie sa fie dragostea adevarata si cum isi pot exprima mai bine sentimentele fata de persoana iubita.

Lasa-te dus “pe aripile vantului” cu una dintre cele mai vechi carti ieftine

Din lista de carti vechi de vanzare dupa care s-a facut si o celebra si interesanta ecranizare nu poate lipsi “Pe aripile vantului”. Acest roman scris de Margaret Mitchell este romanul de dragoste de care toata lumea a auzit prin prisma filmului. Unul dintre cele mai cunoscute personaje feminine din literatura universala este Scarlet O’Hara, care starneste reactii contrare, de la respingere, pana la admiratie din partea cititorilor.

Acest personaj cu siguranta nu trece neobservat si nu poate fi uitat de catre cititori foarte repede. Scarlet vede razboiul civil prin prisma dragostei pentru un barbat care o respinge, ignorand un barbat care o iubeste si cu care se casatoreste din convenienta. Romanul este una dintre cele mai cunoscute carti de dragoste ale tuturor timpurilor.

Afla confesiunile facute la finalul unei relatii din cartea “O iubeam”

Anna Gavalda, autoarea romanului “O iubeam” ofera amatorilor genului romantic o analiza a relatiei dupa incheierea acesteia, o introspectie grozava in lumea casatoriei, dragostei si asumarii unor decizii importante. Subiectul romanului este destramarea unui cuplu din cauza unei femei mai tinere.

Personajul principal primeste o lovitura dura din partea fostului partener, alaturi de care se simtea iubita si protejata si ale carui preocupari erau legate de copii si de organizarea unor seri petrecute impreuna cu prietenii de familie, o relatie in care increderea era absoluta si iubirea era mare.

Carti ieftine | carti vechi de vanzare | PrintreCarti.ro

carti ieftine

Afla “De ce iubim femeile” cu ajutorul lui Mircea Cartarescu

In romanul “De ce iubim Femeile”, Mircea Cartarescu este ofera istorioare interesante, picante, legate de femei frumoase si intrigante cu care autorul s-a intersectat fara a avea niciun fel de relatie. De asemenea, romanul ofera si detalii despre iubirile si dezamagirile adolescentei si povesti despre nopti erotice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here