Avantajele unui implant dentar in Bucuresti sunt multe, motiv pentru care, foarte multi oameni aleg acest oras pentru a-si face interventia. Pe langa faptul ca este un oras vizitat de foarte multi turisti, are si un sector medical foarte bine dezvoltat. Potrivit specialistilor PlazaDent.ro, o clinica dentara din Bucuresti, implantul dentar este una dintre cele mai bune si mai convenabile optiuni pentru inlocuirea dintilor lipsa.

Foarte multi oameni aleg sa isi faca un implant dentar in Bucuresti deoarece:

– serviciile medicale sunt de calitate iar preturile sunt accesibile;

– medicii stomatologi dispun de o competenta profesionala de inalta calitate;

– sunt folosite instrumente de ultima generatie, ceea ce inseamna ca pacientii nu vor simti durere pe parcursul interventiei;

– toate rezultatele clinicilor dentare din Bucuresti au fost exceptionale, implanturile dentare fiind un adevarat succes;

– pacientii beneficiaza de medici stomatologi ultraspecializati care lucreaza cu o atentie sporita, meritand toata increderea.

In ce consta procedura unui implant dentar in Bucuresti?

Pentru cei care nu cunosc ce presupune un implant dentar, acesta este o procedura ce consta in inlocuirea dintilor deteriorati cu dinti artificiali care arata si functioneaza la fel ca cei reali.

Prima etapa inainte de realizarea implantului dentar este consultatia, din care pacientii pot afla cat costa procedura si cat dureaza. Prin consultatie, medicul stomatolog va diagnostica afectiunea existenta.

A doua etapa presupune analizele de sange. Este foarte important ca medicul stomatolog sa stie daca organismul pacientului va sustine regenerarea.

Implant dentar in Bucuresti | clinica dentara din Bucuresti | PlazaDent.ro

implant dentar in Bucuresti

A treia etapa este asanarea cavitatii orale. Asanarea este foarte importanta deoarece, implantul dentar trebuie sa fie ferit de orice microbi patogeni din gura. Inainte de interventie cavitatea bucala va avea parte de o igienizare ca la carte.

A patra etapa si ultima este inserarea implantului dentar. Implantul dentar se insereaza in os printr-o procedura foarte putin invaziva si deloc dureroasa. Este format din trei piese esentiale si anume: implantul propriu-zis, bontul protetic si coroana dentara pe implant. Implantul propriu-zis este un dispozitiv din titan, sub forma unui surub, se introduce in os si inlocuieste radacina naturala a unui dinte, iar bontul protetic leaga implantul dentar introdus in os de coroana dentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here