Budapesta este un oras pe care nu trebuie sa il ratati. Daca nu ati fost acolo, este timpul sa planificati cat mai curand o calatorie in acest oras minunat. Orasul are o istorie straveche, care dateaza inca din epoca de piatra, si este o combinatie de arhitectura romana, neogotica si otomana. Este capitala Ungariei, iar oamenii de aici urmeaza cultura evreiasca.

Orasul este renumit pentru situri precum Dealul Castelului, Bastionul Pescarilor si Perla Dunarii. Acesta cuprinde trei regiuni: Pesta, Buda si Obuda. Este, de asemenea, unul dintre cele mai accesibile orase de vizitat din intreaga lume.

Florenta, Italia, se numara printre cele mai romantice porti de intrare in Europa

Florenta se numara printre cele mai bune locuri turistice din lume de vizitat, mai ales alaturi de o persoana importanta. Este un oras destul de mic situat pe dealurile toscane si este renumit pentru Renastere, Firenze si artisti renumiti.

Atmosfera si infrastructura va vor da senzatia de a trai in secolul al XIV-lea. Orasul ofera o ambianta romantica si nu trebuie ratata mancarea italiana de aici. Vizitati orasul intre lunile mai si septembrie pentru a admira privelistile si a va bucura de vremea exceptionala din Toscana.

Amsterdam, care este capitala Olandei, se numara printre cele mai vibrante orase din lume

Cunoscut pentru reteaua sa de canale si pentru scenele culturale frumoase, va va lasa o experienta de neuitat pentru totdeauna. Ati putea sa va incepeti ziua vizitand muzeele sau bucurandu-va de scena artistica, muzicala si gastronomica de pe malul apei. In timp ce va aflati acolo, nu uitati sa vizitati Palatul Regal din Amsterdam, sa va bucurati de cea mai mare piata din Europa si de magazinele sale.

Amsterdamul este cunoscut pentru ca are o scena culinara vibranta, unde va puteti bucura de bucatarii din intreaga lume, alaturi de beri fabricate local in numeroasele baruri si pub-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here