Persoanele care s-au gandit la posibilitatea unui implant dentar in Bucuresti la clinica Elveto-Dent insa nu sunt hotarate daca sa apeleze sau nu la aceasta interventie stomatologica, vor putea lua o decizie mai usor daca se informeaza cu privire la avantajele pe care le aduce un implant.

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este cea mai buna solutie pentru a inlocui un dinte cu probleme, care nu mai poate fi salvat de catre dentist, dar si cea mai buna optiune pentru inlocuirea unui dinte lipsa.

In spatiul ramas gol dupa extractia unui dinte se va insera o piesa din titan, care va juca rolul unei radacini artificiale. Pe radacina este montat un bont protetic, cu rolul de a sustine coroana dentara.

Care sunt avantajele unui implant dentar?

Tehnologia implanturilor dentare a devenit de-a lungul timpului solutia de ultima generatie pentru inlocuirea dintilor, datorita avantajelor pe care le aduce celor care aleg acest tip de interventie. Dintre avantajele aduse de implantul dentar, pot fi mentionate:

  • Se comporta precum un dinte natural

Unul dintre cele mai mari avantaje aduse de implanturile dentare este redobandirea capacitatii de a mesteca alimentele cu aceeasi putere pe care o au si dintii naturali. Pacientii care au beneficiat de un implant dentar spun ca nu observa diferente intre dintii naturali si cei implantati.

  • Poate dura toata viata

In comparatie cu o punte dentara, care rezista in jur de 10 ani, implanturile dentare pot dura o viata, datorita faptului ca sunt facute din titan si se integreaza perfect in structura osoasa. Materialul este non-toxic si nu exista riscul de a fi respins de organism, deoarece este compatibil in totalitate.

Medicii de la Elveto Dent, un cabinet stomatologic din Iancului, spun ca durata de viata a implantului depinde foarte mult de modul in care pacientul isi ingrijeste dantura.

Cabinet stomatologic din Iancului | Implant dentar in Bucuresti | Elveto-Dent.ro

implant dentar in Bucuresti

  • Asigura stabilitatea celorlalti dinti

Spatiul lasat liber de un dinte lipsa poate cauza deplasarea dintilor adiacenti, iar in acest caz exista mai multe consecinte, precum aspectul inestetic, muscatura incorecta si probleme la masticatie. De asemenea, daca spatiul este lasat liber prea mult timp, montarea unui implant dentar poate fi dificila mai tarziu.

  • Pretul este accesibil

Punand in balanta pretul unui implant dentar si beneficiile pe care le ofera, se poate concluziona ca raportul este mai mult decat avantajos. Pentru mai multe detalii despre preturi, cei interesati pot consulta pagina Elveto-Dent.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here