Pacientii cu afectiuni locomotorii au nevoie de un ajutor din exterior pentru a se putea deplasa si pe cont propriu. Nevoie de independenta, cel putin pentru desfasurarea activitatilor de rutina, este uriasa, mai ales in cazul persoanelor care se confrunta cu anumite dizabilitati. Multumita dispozitivelor de recuperare, cum ar fi fotoliul rulant, acestea se pot deplasa singure fara un sprijin din exterior, ceea ce le imbunatateste semnificativ increderea in propria persoana. In cele ce urmeaza vor fi prezentate cateva aspecte de care trebuie sa se tina cont pentru alegerea unui fotoliu rulant potrivit.

Fotolii cu actionare manuala

Dispozitivele recuperatorii pot fi folosite cu incredere atat in interior, cat si in exterior, cele manuale fiind utile pentru persoanele care au forta in maini, reusind sa se deplaseze dintr-un loc in altul fara un sprijin din exterior. Acesta mai poarta denumirea de carucior cu rotile si poate fi gasit in oferta Tesa Medical, magazin online care comercializeaza produse si aparaturi medicale de calitate.

Fotolii cu actionare electrica

Pentru o deplasare mult mai eficienta, rapida si fara efort se recomanda folosirea fotoliilor cu actionare electrica. TesaMedical.ro are in oferta si astfel de dispozitive la o calitate superioara, care se adreseaza tuturor celor care se confrunta cu patologii locomotorii indiferent de gradul de severitate a bolii.

Capacitatea fotoliului rulant, in functie de greutatea utilizatorului

Inainte de achizitie, exista un aspect important de care cumparatorii trebuie sa tina cont: capacitatea dispozitivului, care trebuie sa fie aleasa in functie de greutatea utilizatorului. Stabilitatea in timpul deplasarii este un factor esential, astfel incat utilizatorul sa aiba certitudinea ca fotoliul il va sustine indiferent care sunt distantele pe care le parcurge.

Fotoliu rulant | carucior cu rotile | TesaMedical.ro

Fotoliu rulant

Posibilitatea de pliere a fotoliului

Daca dispozitivul nu este folosit cu regularitate, cel mai bine ar fi sa fie dotat si cu functie de pliere, pentru a fi usor de depozitat in diverse locuri ale casei.

Cine se afla in cautarea unui carucior cu rotile, indiferent ca este prin actionare manuala sau electrica, isi poate indrepta atentia cu incredere catre Tesa Medical, magazinul online care cuprinde in oferta o multime de dispozitive de recuperare de o calitate superioara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here