Pentru ca pe internet sunt numeroase anunturi cu titlul cumpar carti vechi, pasionatii de romane fantasy sunt cei care cauta cel mai des astfel de topicuri din motive relativ evidente. Ei au cele mai mari colectii de carti si isi doresc sa le valorifice astfel incat sa poata cumpara alte carti.

Cumpar carti vechi – idei de titluri de carti pe care pasionatii de fantasy le au

Cele mai multe anunturi sunt astfel: cumparam carti din toate domeniile. Acest lucru atrage cu siguranta atentia pasionatilor de fantezie si romane de aventura, pentru ca ei au tendinta de a strange numeroase astfel de carti.

Specialistii de la Anticariat-carti.com prezinta cateva titluri pe care colectionarii le au de obicei in biblioteca, drept sursa de inspiratie pentru alti pasionati ai genului care nu mai stiu ce sa citeasca.

Dragonflight de Anne McCaffrey

Lessa stabileste ca este timpul sa-si ia inapoi drepturile furate si se intalneste cu regina dragon formand o legatura rapida si puternica. Dragonii si calaretii lor trebuie sa protejeze planeta Fire, dar cu ce pret? Aceasta carte tine cu siguranta cititorii cu sufletul la gura, conform recenziilor de pe internet.

Ochiul lumii de Robert Jordan

Pe masura ce roata timpului continua sa se intoarca, anii trec lasand in urma legende care se estompeaza in mit si sunt uitate. In Epoca profetiei, lumea si timpul atarna ambele in echilibru. Acum, ce a fost, ce este si ceea ce va fi poate intra sub umbra. Este o carte foarte profunda pe care cititorii au apreciat-o inca de la primul capitol.

The Blade Itself de Joe Abercrombie

Aceasta carte combina o distributie improbabila de personaje: un barbar filosof care uraste violenta, un erou care se teme sa se lupte si un tortionar care are o inima de aur. Aceasta distributie improbabila, insotita de un complot interesant si de un vrajitor, aduce un final complet neasteptat, intr-o lume magica. Volumul este recomandat pe toate forumurile in care sunt oferite liste de lectura.

Cumpar carti vechi | cumparam carti din toate domeniile | Anticariat-carti.com

cumpar carti vechi

Calea Regilor de Brandon Sanderson

O fantezie epica in care sabiile mistice si armurile transforma oamenii obisnuiti in razboinici invincibili, iar regatele sunt castigate si vandute de Shardblades. O distributie interesanta de personaje din toata lumea fanteziei isi lupta propriile batalii, uneori cu motive mai putin sincere, intr-o carte pe care pasionatii genului isi doresc sa o aiba in colectie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here