Pretul de achizitie al cartilor noi din librari este, de cele mai multe, destul de piperat si depaseste bugetul unei familii cu venituri modeste. Tocmai din aceasta cauza, Romania se afla printre ultimele tari in topul clasamentelor cartilor citite per locuitor.

Lectura are rolul de a dezvolta imaginatia, de a imbogati vocabularul si de oferi tinerilor posibilitatea de a visa, de a cutreiera cu mintea si cu sufletul locuri greu de ajuns.

Copiii ar trebui incurajati inca de la cele mai fragede varste sa citeasca romane adaptate anilor copilariei. Parintii care isi doresc sa le insufle celor mici pasiunea pentru lectura, dar nu au suficiente resurse pentru a contura o biblioteca, pot acum achizitiona carti ieftine online.

Avantajele anticariatului Printre Carti

La Printre Carti, un anticariat online, spre exemplu, pretul de achizitie este unul mai mult decat accesibil oricarui buzunar. Exista chiar si o sectiune de reduceri unde volumele selectate beneficiaza de un discount de pana la 50%. De asemenea, comenzile mai mari de 129 de lei au parte de transport gratuit ceea ce reprezinta un punct in plus.

Trebuie mentionat faptul ca toate cartile se afla intr-o stare perfecta, nu au urme majore de uzura, nu au pagini rupte sau murdare astfel ca lectura se va realiza cu lejeritate.

Volumele sunt atent verificate inainte de a fi puse la vanzare, dar clientii au posibilitatea efectuarii returului in decurs de 30 in cazul in care sunt nemultumiti de calitatea produselor achizitionare.

Carti ieftine online | Anticariat online | PrintreCarti.ro

carti ieftine online

Pentru a-si face o idee despre cartile ce pot fi achizitionate, clientii pot intra direct pe site-ul PrintreCarti.ro. Aici exista cateva categorii distincte din care pot alege, de la literatura si arta si pana la stiinte sau dezvoltare personala.

Stocul cuprinde peste 70,000 volume in mediul online si peste 20,000 volume in magazinul fizic din sectorul 2 al capitalei. Usile anticariatul sunt deschise pentru cei care vor sa rasfoiasca paginile incarcate de istorie.

Cei mai norocosi clienti pot intra in posesia unor carti vechi de la inceputul anilor 1900, carti ce reprezinta adevarate comori ale literaturii. In egala masura, exista si o multime de carti noi, precum si multe dintre bestseller-urile internationale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here