Anticariat Carti este un anticariat care cumpara carti foarte des, atat de la persoane fizice, cat si de la persoane juridice, tipografii si diverse edituri. Foarte multi oameni apeleaza la serviciile acestui anticariat din diverse motive. Unul dintre cele mai intalnite motive este dorinta eliberarii bibliotecii, care este aglomerata cu multe carti vechi nefolositoare. Se considera a fi o decizie inteleapta, anticariatul avand mare grija de cartile pe care le achizitioneaza. Multi oameni aleg sa isi vanda cartile si din motivul ca prefera sa le citeasca online. Intr-adevar tehnologia a avansat foarte mult si ofera oamenilor posibilitatea citirii unei carti in format digital. Pe site-ul Anticariat-Carti.com cei interesati de vanzarea propriilor volume de carti vor gasi toate informatiile dorite.

In ziua de azi, anticariatele se considera a fi cei mai mari cumparatori de carti vechi. Anticariat Carti, spre exemplu, are o experienta de peste 10 ani in acest domeniu si achizitioneaza saptamanal mii carti de la diversi proprietari.

Vanzarea cartilor vechi uitate pe rafturile bibliotecii catre un anticariat care cumpara carti – cea mai inspirata idee!

Anticariat Carti este unul dintre acele anticariate care achizitioneaza carti vechi din orice domeniu. Cele mai des achizitionate sunt cartile de istorie, cele de beletristica si cele de filosofie. Acest anticariat impune o singura conditie si anume aceea ca volumele de carti oferite spre vanzare sa aiba o stare buna. Ce inseamna o stare buna? Ei bine, o carte in stare buna presupune o carte fara coperti deteriorate, pagini lipsa sau marcate. Este foarte important ca proprietarii de carti sa aiba grija de volumele lor.

Cumparatori de carti vechi | anticariat care cumpara carti | Anticariat-Carti.com

anticariat care cumpara carti

Procesul de vanzare al cartilor este unul simplu. Proprietarii au o singura sarcina: contactarea anticariatului. De celelalte aspecte se va ocupa echipa de evaluatori de la Anticariat Carti. Se va stabili o zi in care anticarii sa vina la domiciliul proprietarului pentru a analiza cartile oferite spre vanzare.

Anticariatele salveaza viata cartilor!

Anticariat Carti ingrijeste cu atentie toate cartile achizitionate de la proprietari. In momentul in care sunt achizitionate de un anticariat, cartile se vor bucura de un nou ciclu de viata. Decat sa fie uitate in biblioteca, mai bine sunt vandute catre un anticariat, unde vor avea parte de o buna ingrijire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here