Cumpar carti de orice felpoate fi anuntul pe care o persoana il cauta de multa vreme. Daca aceasta are o biblioteca mixta, ce imbina diferite domenii si autori diversi, poate lua in considerare vanzarea de carti catre anticariat, in cazul in care vrea sa elibereze spatiu sau sa lichideze unele carti pentru a-si consacra biblioteca unui anumit domeniu.

Ce inseamna mai exact “carti de orice fel”?

Anticariatele achizitioneaza carti din orice domeniu, ceea ce reprezinta un avantaj important pentru cei care au o multitudine de carti din diferite sfere in biblioteca personala. De exemplu, daca un fost student la drept detine zeci de carti de specialitate, pe care le-a folosit pentru studiu in anii de facultate si la care nu o sa mai revina niciodata, acestea pot fi vandute catre anticariat.

Daca un pasionat de lectura are un numar mare de carti din mai multe arii si vrea sa isi dedice biblioteca unui anumit domeniu sau unui anumit autor favorit, poate selecta cartile care nu se mai incadreaza in noua organizare a bibliotecii si le poate vinde catre Anticariat-Carti.com. Pe langa posibilitatea de a vinde carti din orice domeniu, vanzatorii se bucura de evaluare gratuita si plata pe loc.

Ce criterii trebuie sa indeplineasca o carte?

In ceea ce priveste conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cartile ce urmeaza a fi vandute la anticariat, vanzatorii trebuie sa aiba grija doar la starea volumelor pe care vor sa le vanda. Acestea trebuie sa:

  • nu fie rupte;
  • nu aiba pagini lipsa;
  • nu aiba copertile rupte;
  • nu fie patate.

Cumpar carti de orice fel | cumpar carti in regim anticariat | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti de orice fel

Cum se face plata pentru carti?

Vanzatorii de carti care raspund la anunturile de tip “cumpar carti in regim anticariat” se bucura de un proces rapid de vanzare, a carui etapa finala presupune plata pe loc a cartilor. Dupa ce specialistii anticariatului Anticariat-Carti.com evalueaza gratuit cartile, se stabileste de comun acord o suma convenabila. Nu e nevoie de perioade de asteptare pana cand cartile ajung in stocul anticariatului si nici de card bancar, deoarece plata se face cash.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here