Toata lumea stie ca principala activitate a anticariatelor consta in vanzarea si achizitionarea cartilor second hand, insa nu se limiteaza doar aici. Pe langa anunturile de tipul „cumpar carti in regim anticariat” pe care anticarii le posteaza pe internet, acestia se arata interesati si de alte obiecte pe care mai toata lumea le are acasa fie primite in dar sau chiar mostenite de la bunici. In cele ce urmeaza vor fi prezentate tipurile de obiecte pentru care anticariatele sunt dispuse sa plateasca generos.

  • Carti rare

Anticariatele sunt cei mai infocati cumparatori de carti vechi si noi, exprimandu-si, insa, un interes iesit din comun pentru cele rare. Cu cat o carte este mai rara si deosebita, cu atat oferta stabilita de anticar va fi mai avantajoasa pentru vanzator. Nu exista limite nici de categorii, orice tip de carte este acceptat atat timp cat este bine intretinut.

De la povestile de dragoste la manualele de specialitate totul este acceptat si recompensat de Anticariat-Carti.com in urma evaluarii efectuate de catre specialisti.

  • Viniluri

Discurile de vinil sunt considerate a fi accesorii vintage apreciate in mod special de colectionari. Daca inainte nu erau atat de populare sau nu aveau o valoare prea ridicata, acum exista o multime de pasionati de vintage care si-ar dori sa le aiba in biblioteca. Cei care au astfel de obiecte acasa nu vor da niciodata gres in incercarea de a le vinde anticariatelor.

Cumpar carti in regim anticariat | cumparatori de carti vechi | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti in regim anticariat

  • Poze vechi

Cine nu are in albumul de amintiri primit de la bunici poze vechi, care depasesc chiar si o vechime de o suta de ani? Multe dintre chipurile din fotografii sunt necunoscute, deci nu au neaparat o valoare sentimentala. Intr-o astfel de situatie, pozele vintage sunt un prilej prin care oricine poate sa obtina un profit generos. Cu cat sunt mai vechi si mai iesite din comun, cu atat pretul aplicat de anticar va fi mai avantajos.

Cu alte cuvinte, anticariatele nu se afla exclusiv doar in cautarea cartilor, ci accepta si alte tipuri de obiecte pentru care sunt dispuse sa plateasca sume generoase de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here